Crosstraining

Crosstraining-sali

Ryhmäliikuntatilamme toimii ohjattujen ryhmäliikuntatuntien ulkopuolella myös crosstraining-salina. Sali on vapaassa käytössä vuoden jokaisena päivänä varhaisesta aamusta aina myöhäiseen iltapäivään saakka asiakkaillemme, joilla on käytössään joko kaikki Kuntopisteen palvelut sisältävä vuosijäsenyys tai erillinen crosstraining-kortti.

Kaikki salin pienvälineet ovat asiakkaiden vapaassa käytössä. Salin varustukseen kuuluu mm. kahvakuulia, käsipainoja, spinningpyöriä, pumppitankoja ja levypainoja, hyppybokseja, nyrkkeilysäkkejä, voimistelurenkaita, pilates- ja kuntopalloja, putkirullia ja kuminauhoja sekä monipuolisesti muuntautuva räkkikokonaisuus, jossa onnistuvat mm. leuanvedot sekä raskaammatkin kyykyt ja penkkipunnerrukset.

Aukioloajoista näet, milloin pääset harjoittelemaan Paukun ryhmäliikuntasaliin Kuntopisteen aktiivisella CROSSTRAINING-kortilla. Alta löydät korttivaihtoehdot, joilla pääset hyödyntämään monipuolista tilaa ja laadukasta kalustoa omiin harjoituksiisi.

AVOINNA KORTILLA: 

MA-PE KLO 7.00-16.00

  • Crosstraining-vuosisopimus: 15€/kk
  • Crosstraining-vuosikortti kertamaksulla: 150€
  • Vuosisopimus sis. kaiken eli 24h kuntosalin + ryhmäliikunnan + crosstraining-salin: 45€/kk (opiskelijat ja eläkeläiset: 39€/kk)
  • Vuosikortti kertamaksulla sis. kaiken eli 24h kuntosalin + ryhmäliikunnan + crosstraining-salin 450€ (opiskelijat ja eläkeläiset 410€)

HUOM! Käyttöoikeus crosstraining-saliin ainoastaan edellä mainituilla korteilla.  Tila on ensisijaisesti tarkoitettu ryhmäliikunnalle sekä varauksen tehneille ryhmille.

Haluatko lisätietoja palveluistamme tai aloittaa treenaamisen?

Scroll to Top