Yrityksille

Kiinnostaako paremmin voiva ja tehokkaampi työntekijä?

Tarjoamme teille mahdollisuuden tukea työntekijöitänne liikuntaharrastuksen aloittamisessa ja ylläpitämisessä. Säännöllisen liikunnan avulla ikävien sairauspoissaolojen määrä vähenee ja työntekijäsi pysyvät työkuntoisina myös tulevaisuudessa.

Alta löydät eri vaihtoehdot tarjoamistamme yrityspalveluista. Samalla salikortilla käytettävissä ovat molempien toimipisteidemme, sekä Asemakadun kuntosalin että Vanhan Paukun ryhmäliikuntakeskuksen palvelut. Aikaa sisältävissä korteissa ei ole käyntirajoitusta eikä kertoja sisältävissä korteissa aikarajoitusta.

Salikortti avaimeksi

Työntekijälle ladataan päivystyksessä kulkukortti. Asiakas kirjaa jokaisen käyntinsä treenaamaan tullessaan salin yrityskansioon. Laskutamme yritystänne sovitun hintatason mukaan, ainoastaan toteutuneiden käyntien perusteella.

Normaalit salikortit

Työntekijälle ladataan päivystyksessä normaali salikortti. Kortille ladataan valmiiksi joko aikaa tai käyntikertoja. Laskutamme yritystänne sovitun hintatason mukaan, ladattujen korttien perusteella.

Liikuntasetelit ja sähköiset saldot

Otamme tällä hetkellä vastaan Smartum-, Tyky- ja Virike-seteleitä. Sähköisistä saldoista (maksukortit ja/tai mobiilipalvelu) käytössämme ovat Smartum, Tyky-Online, ePassi sekä Eazybreak.

Jos yrityksenne tarjoaa työntekijöillenne jo jotain edellä mainituista, teidän ei tarvitse tehdä muuta kuin opastaa työntekijänne käyttämään Lapuan Kuntopisteen liikuntapalveluita. 

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopiva tapa tukea henkilöstön terveyttä!

Voit myös vuokrata Paukun ryhmäliikuntatilan yksityiskäyttöön hintaan 30 € /tunti

Hintaan kuuluu 190m2 salin ja kaikkien varusteiden käyttö. Salin varustukseen kuuluu mm. kahvakuulia, käsipainoja, spinningpyöriä (17kpl), pumppitankoja ja levypainoja, hyppybokseja, nyrkkeilysäkkejä, voimistelurenkaita, pilates- ja kuntopalloja, putkirullia ja kuminauhoja. Myös audiolaitteet ja mikrofonit ovat vapaasti käytettävissä!

Vapaana olevat ajat näet ajanvarauskalenterista.

Jos haluat saada lisätietoa Paukun ryhmäliikuntatilan vuokraamisesta, ota yhteyttä puhelimitse 040 831 4862 (Asemakadun asiakaspalvelun aukioloaikoina) tai sähköpostitse paivystaja@lapuankuntopiste.fi.

 

Haluatko lisätietoja palveluistamme tai aloittaa treenaamisen?

Scroll to Top