Kuntosalikortin tilaaminen

Voit tilata kuntosalikortin oheisella lomakkeella.

Kaikki korttitilaukset käsitellään Asemakadun päivystyksen aukioloaikana (ajantasaiset aukioloajat löydät täältä).

Täytä yhteystietosi ja valitse haluamasi kortti. Jos valitset aikaa sisältävän kortin, syötä myös haluamasi voimassaolon aloituspäivä. Saat tekstiviestinä tiedon kortin aktivoitumisesta tilauksen käsittelyn jälkeen. Jos kyseessä on uusi kortti, lähetämme sen postitse laskun mukana. Jos sinulla on jo olemassaoleva kortti, lataamme sen uudelleen.

Huom! Osamaksuvuosikorttia ei voi tilata netistä/viestillä, vaan osamaksusopimus täytyy tehdä päivystyksessämme Asemakadulla.

Kuntosalikortin tilaaminen tekstiviestillä tai Whatsappilla

HUOM! Salikortin tilaaminen tekstiviestillä ei toistaiseksi onnistu iPhone-puhelimilla. Muilla laitteilla palvelu toimii normaalisti. Whatsapp-sovelluksella tilaaminen sekä tällä sivulla olevan nettitilauslomakkeen lähetys onnistuu kaikilla laitteilla.

Voit tilata kuntosalikortin myös tekstiviestillä tai whatsapp-viestillä numerosta:

040 831 4862

Kirjoita viestiin:

  • Oma nimi
  • Puhelinnumero
  • Laskutusosoite
  • Haluamasi kortti ja sen voimassaolon alkamispäivä

Jos valitset aikaa sisältävän salikortin, syötä myös haluamasi voimassaolon aloituspäivä. Saat tilauksen käsittelyn jälkeen paluuviestinä tiedon kortin aktivoitumisesta. Jos kyseessä on uusi salikortti, lähetämme sen postitse laskun mukana. Jos sinulla on jo olemassaoleva kortti, lataamme sen uudelleen.

Tilaa kuntosalikortti

Tilaa kuntosalikortti täyttämällä lomake. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.